HTML

Demokrácia igen, Korrupció nem

Egy idális világban a demokrácia működik, a korrupció pedig nem. Bár ezt létrehozni nem lehet, de megközelíteni igen. Kis lépések segíthetik ezt a folyamatot, ezeket szeretném összefoglalni.

Friss topikok

Linkblog

2015. Az új kormány meghirdeti a Korrupció ellenes hadjáratot

2010.12.21. 13:55 Leléptem

A kormány figyelembe véve a szavazók igényeit és felkérte hazánk felső oktatás intézményeit, hogy egy új Era alapjait fektethessék le. A cél, hogy a köztisztviselők anyagi helyzete átlátható legyen, a visszaéléseket megszüntessék és az államigazgatás költségeit csökkenthessék. A föbb pontok az alábbiak:

  • Új adatközpont felállítása, illetve a jelenlegi bővítése
  • A kormányzati portál átszabása, hogy bármely Magyarországon szavazni képes állampolgár bármely nyilvános információhoz hozzáférhessen
  • Az online ügyintézések egyszerűsítése és az elérhető szolgáltatások szélesítése
  • Új, belső ellenörzési hivatal megteremtése
  • A köztisztviselők 80%-nak elbocsájtásának előkészítése
  • Visszaállítják a Költségvetési Tanácsot és kibővítik jogkörét
  • Rendszabály biztosítja választási igéretek betartását

Szólj hozzá!

Címkék: portál online új megoldás hivatal ügyintézés költségvetési kormányzati belső választási adatközpont 2015 tanácsot igéretek betartása ellenörzési

A bejegyzés trackback címe:

https://deikon.blog.hu/api/trackback/id/tr302530253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása