HTML

Demokrácia igen, Korrupció nem

Egy idális világban a demokrácia működik, a korrupció pedig nem. Bár ezt létrehozni nem lehet, de megközelíteni igen. Kis lépések segíthetik ezt a folyamatot, ezeket szeretném összefoglalni.

Friss topikok

Linkblog

Hogyan szüntessük meg az ellenállást

2010.12.19. 13:59 Leléptem

Ezzel a címmel szerepelhet az módszerleírás, amely szerint fellépnek a médiában a mostani Fidesz politikai irányzat támadói ellen.

Előszőr ismerd fel ellenséged

Az ellenség az aki ellenvéleménnyel él irányzatunk ellen és ennek hangot is ad. Az egyén nem veszélyes ameddig véleményét médiákon keresztül meg nem osztja, illetve az adott médiának nincs jelentős számú fogyasztója.

Az ellenség semlegesítése

Erre több lehetőség adott. Irányulhat a személy, a vélemény  vagy az adott média ellen.

De a jobb megértés kedvéért vegyünk egy élő példát. Tölgyessy Péter-t sokan hallgatták, véleménye más médiákban is kezdett teret nyerni. Megnyilvánulásai egyre jobban bírálták politikai irányunkat és mi ezt nem engedhetjük meg. Az idő szoros, lejárató kampányra nincs idő. Véleményét támadni nehéz, mert minden héten új problémákat vet fel. Ezeket megcáfolni, félreütni sok energiát igényel. Marad tehát a Média támadása. Mivel mindenki félti az állását ezért a főnökkel egyeztetünk. Az alanynak választást kell adni, így nem mondhatják, hogy csak ki lett rugva. Mindössze az alany nem volt képes együtt működni a jelenlegi vezetéssel.

A dolog egy héten belül véghezvihető, a járulékos veszteség (pár megjelenő rövid cikk, szerencsétlen blog) nem számottevő.

Következő leckénkben a ***** ** ** *** megsemmísítését vesszük át. Boldog Karácsonyt addig is.

Szólj hozzá!

Címkék: médiatörvény eltussolás semleges wikileaks

A bejegyzés trackback címe:

https://deikon.blog.hu/api/trackback/id/tr682525750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása