HTML

Demokrácia igen, Korrupció nem

Egy idális világban a demokrácia működik, a korrupció pedig nem. Bár ezt létrehozni nem lehet, de megközelíteni igen. Kis lépések segíthetik ezt a folyamatot, ezeket szeretném összefoglalni.

Friss topikok

Linkblog

Hogyan maradhatnak kommunisták az államigazgatásban?

2010.12.17. 14:10 Leléptem

A megoldás, egyszerüen. Nemsokára nyilvánossá vált volna az egykori ügynökök névsora hála a Kenedi bizottságnak. Mindössze 8 nappal ezelött nyilatkoztak, hogy készen vannak a feladattal. Mit léptek erre szeretett vezéreink? Feloszlatták őket egy rendelettel.

Milyen kényelmes. Egy rendelet. Sehol egy név, egy felelős. Ha késöbb balhé van, mindenki megúszhatja.

Na mármost, adva van egy csodálatos dolog, a számítógép. És egy másik, a digitális aláírás. Miért nem lehet szabályozni, hogy amennyiben valaki kibocsájt egy rendeletet, az nem érvényes digitális aláírás nélkül. Esetleg még ugyanez az állami giga-mega informatikusi rendszerben elérhető legyen, számomra is. Elolvasom a cikket, megnézem az alján ki vállalta érte a felelőséget. Plussz velem együtt akár az a 100.000 ember akit érdekel. Mit gondoltok, mennyi ilyen rendelet születne ezek után.

Képzeljétek el a kedves képviselőurat. Beviszi a kocsiját a benzinkútra, ott ránéznek és olyan 98-as cukrozott benzint tankolnak a kocsiba, hogy 10 métert nem megy.

Vagy bemegy a boltba vásárolni és az 50dkg szalámi mellé akkora köpést kap a szemébe, hogy egy kéztörlőt is vesz rögtön mellé.

Tisztelt politikus urak. Besúgók voltatok, beköptétek a szomszédot a hentest a munkatársakat. Most korruptak vagytok, lopjátok a pénzt. Lehet ezzel együtt élni! Vegyetek példát Gyurcsányról. Kimondta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez van, ezt kell szeretni. Elitélték érte? Nem. A helyén maradt? Igen.

Tessék bevállalni. Mi történhet? Nem vállasztanak meg újra? Két év múlva, örülj ha nem lincselnek meg. Miért? Mert a világ változott és változik. Valaki valahonnan megszerzi azt az iratot és felteszi a webre. És ha egyszer felkerült nincs az az internet guru, aki levarázsolja onnan. És ha akkor elővesz a feldühödött tömeg...

Hát öreg barátomat idézném: "Apám, hogy te ezért mit fogsz kapni!"

Az újjaknak meg üzenem, ideje most elgondolkodni, melyik befutóra tesznek.

  • Az egyik oldal a felső 10.000 aki poltikában érintett.
  • A másik 3 500 000 aki igavonó állat módjára dolgozik napi 9-10 órát.

Szólj hozzá!

Címkék: bizottság ügynökök kommunisták eltussolás kenedi

A bejegyzés trackback címe:

https://deikon.blog.hu/api/trackback/id/tr412521944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása